بخشی از متن فایل (word) محصولات لبنی کم چرب :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : سومین کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی, علوم و تکنولوژی
تعداد صفحات :13
چکیده مقاله:
افزایش نیاز به مواد غذایی به ویژه محصولات کم چرب برای مقابله با مشکلات سلامتی شایع مانند چاقی, دیابت, گرفتگی عروق قلبی و فشار خون بالا, زمینه را برای فرمولاسیون محصولات غذایی جدید با چربی کاهش یافته و ارزش تغذیهای بالا فراهم ساخته است. مصرف بیش از اندازه اسیدهای چرب اشباع ریسک بیماری های قلبی و عروقی را افزایش میدهد. در نتیجه محدود کردن مصرف چربیهای اشباع در رژیم غذایی جز دستورالعملهای ملی و بین المللی جهت کاهش ریسک ابتلا به این بیماریهاست. لذا مصرف چربی کل و چربی اشباع نباید به ترتیب از % 03و % 03انرژی مصرفی تجاوز کند. مصرف شیر و فرآوردههای آن در جهان به سرعت رو به افزایش است, با توجه به افزایش جمعیت, تغییر الگوی مصرف و اهمیت شیر و فرآوردههای آن در تغذیه انسان, تولید آن نیز روند افزایشی داشته است. لذا در این بین چشم انداز فوق العادهای به محصولات لبنی به دلیل مصرف روزانه این محصولات و اثرات سلامتیشان بر مصرف کنندگان وجود دارد. در این مطالعه به بررسی اثر جایگزینهای چربی مانند انواع هیدروکلوئیدها, مواد پروتئینی و کربوهیدراتی مانند نشاسته در ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی محصولات لبنی مختلف مانند ماست, پنیر, کره و بستنی پرداخته شده است.